RFF 31 augusti

Här hittar du dina RFF-dagar med träning, kost, recept m.m. Likaså finner du dina förberedande dokument, kostplan och inköpslistan för mat.
Varje dag innan kl. 13.00 öppnas morgondagens plan för er.

Kom ihåg att interagera med din
coach i Facebookgruppen –
vi finns här för dig!

NU KÖÖÖÖR VI!

Inköpslista MAT

Här hittar du en enklare inköpslista att ha med dig.


Kostplan

Allt du behöver veta om vår kost. Hur vi ska göra, varför vi gör det och vad vi kan äta m.m.

Bra att veta

Läs genom noga för här hittar du Förberedelser inför starten av RFF samt information om rensning, kokosfett, vanor och annat.

Recept

Här hittar du vår receptbank med både förslag på frukostar, luncher och middagar. Våga prova nytt!


Mått och Foto

Här förklarar vi varför det är så viktigt med mått & foto samt varför du kan slänga din våg. Kolla också in videon för att se hur vi vill att du tar dina mått och foton.


Uppvärmning

Vi rekommenderar dig att värma upp innan du tränar. Det mjukar upp och värmer din kropp, ligament, muskler o väcker kroppen inför den träning som du ska göra.

Dag 1

Äntligen är vi igång! Första dagen med kostplan och träning hittar du här. Se till att ha läst dina förberedande dokument innan start. Hoppas du är taggad! Idag är början på något nytt. Nu köööör vi!

Dag 2

En dag avklarad redan och idag är vi inne på dag 2. Ny träning och information kring dagens mat finner du här. Se till att du har tagit dina foton och mått. Du är på väg nu! Härligt!.


Dag 3

Idag är en ny dag och en ny möjlighet att glänsa. Idag är din dag, känner du det?! Klicka in för dagens plan kring kost och träning.


Dag 4

Snart vänder det och du kommer sprudla av energi och må så bra. Du klarar det! Dagens ”schema” är här och träningen är riktigt rolig idag.

Dag 5

Wow, redan dag 5! Vad roligt vi ska ha idag och jag har så mycket spännande för er att läsa, så klicka in dig nu och ta del av dagen.

Dag 6

Snart en vecka gjord! Fattar du?! Tiden går fort när man har roligt. Idag ändrar jag lite i din kost så in och läs.


Dag 7

Idag är en bra dag för reflektion. Jag har en del frågeställningar till dig och även så klart en ny härlig träning och matinspiration.

Dag 8

Första veckan är avklarad. Du gjorde det! Grymt bra jobbat! Nu blir det bara lättare och lättare. Dagens kost- och träningsplan finns nu här.

Dag 9

Jag bjuder på ett riktigt svettigt roligt pass idag. Är du redo? Börjar snart bli dags att lägga till lite nytt i kosten också, spännande va?!

Dag 10

Du har gjort mer än halva programmet nu. Vilken stjärna du är! Klicka in och ta del av dagens plan.

Dag 11

Dags att ta fram och jobba med din målbild och motivation idag. Dessutom har jag en överraskning till dig så in och läs dagens planering.

Dag 12

I dag fortsätter vi i sann RFF-anda med kost och träning. Tycker du det är lika roligt som jag att känna resultaten trilla in nu?!

Dag 13

En härlig dag framför dig med god mat och träning. Du ska ända in i mål nu, bara några få dagar kvar så ge järnet. Du vill och du kan!


Dag 14

Tjohooo två veckor gjorda! Bara 4 dagar kvar med idag. Så roligt och spännande att se era resultat snart. Klicka in för dagens ”program”.

Dag 15

Är din målbild lika tydlig och klar som när du började RFF? Kan du ändra något litet för att göra den än bättre inför dem här sista dagarna ihop? Dagens mat- och träningsplan hittar du här.

Dag 16

Nästsista dagen tillsammans. Då ska vi ha kul, eller hur?! Förstår du hur nära du är nu? Du hittar dagens kost- och träningsinformation här som vanligt


Dag 17

FINALDAG!!! Efter i dag är du i mål! Men först ska du klara av idag, lova mig det. Sen ska du få fira och känna dig stolt som aldrig förr. Du är grym. Klicka in och läs dagens instruktioner.

Resultatdag

Idag är du i mål! Förstår du?! Grattis! Du gjorde det! Dags att ta dina foto och mått. Här kommer också information om vad som händer efter RFF.

Mitt konto