Rawfood tryfflar med hallon och banan

Fudge på bönor och dadlar
december 2, 2020
Nyttiga PepparkaksBars
december 2, 2020
Show all

Ingredienser

  • 2,25 dl cashewnötter
  • 1 dl hallon
  • 1 dl mandelmjölk
  • Saften av 1/2 citron
  • 1/2 msk kokosolja
  • 2 msk agavesirap
  • 1/2 msk vaniljextrakt
  • ev. 1 nypa havssalt
  • Banan- och jordnötsfyllning:
  • 2 frysta bananer
  • 3 msk jordnötssmör
  • ev. 1 nypa salt
  • Chokladöverdrag:
  • 5 msk kokosolja
  • 5 msk ekologisk raw kakao
  • 2-4 msk agavesirap

Gör såhär

Mixa alla ingredienser till hallonfyllningen till en slät smet.

Ställ in smeten i frysen tills den är fast, men fortfarande går att forma.

Forma bollar och ställ in i frysen igen för att stelna.

Mixa därefter smeten till banan- och jordnötsfyllningen och gör samma procedur.

Blanda sedan ingredienserna till chokladöverdraget i en skål.

Doppa de frysta bollarna i chokladen och lägg på folie.

Ställ sedan in i frysen eller kylskåpet tills chokladen har stelnat

Mitt konto