Lite om Oss

Linas erfarenhet

Bakgrund Utbildningar

Lina har dubbel kandidatexamen i både Folkhälso- & Idrottsvetenskap vid Halmstad Högskola och har även studerat sociologi och fysiologi på college i San Diego. Hon har dessutom vidareutbildat sig till massageterapeut och hälsopedagog.

Hon är diplomerad tränare/instruktör inom bl.a.:

- TRX (mastertrainer, utbildare)

- Flowin (master och utbildare världen över)

- ViPR (master, utbildare)

- Funktionell träning

- Spinning

- Vattengympa

- Gympa

- Bootcamp (master, utbildare; UK London)

- Coach (NLP)

Bakgrund Arbetslivserfarenhet

Lina började sin yrkeskarriär som Hälsoutvecklare i Kungsbacka kommun och efter 5.5 år där startade hon ett viktminskningscenter i Göteborg, som hon drev. Hon coachade hundratals kunder till bättre hälsa både enskilt och i grupp. Samtidigt jobbade hon parallellt som massageterapeut och med utbildning inom träning, bl.a. Flowin som tog henne världen över där hon utbildade andra tränare och instruktörer (SydKorea, Toronto CA, San Francisco US, Barcelona, Tyskland, London m.fl.).

Efter 7 år i Göteborg flyttade Lina till London där hon jobbade som coach, tränare och massageterapuet på Private Members Clubs runt Hyde Park. Hon hjälpte också skådespelare att komma i form inför deras kommande filmroller med kost och träning.

Väl hemma i Göteborg igen startade Lina upp Fitness camp (utomhusträning året runt för alla). Varje Fitness camp varade 6 veckor med träning, coachning och kostplan/råd m.m. Dessutom startade Lina upp RFF online, så hon kunde hjälpa kunder varhelst de befann sig i Sverige, men även utomlands.

Efter drygt 2 roliga härliga år med Fitness camp (som växt sig stort till 12 olika orter/platser runt Gbg-området) flyttade Lina hem till sitt älskade Skåne igen. Här började hon arbeta som Affärsutvecklare på en resebyrå, och startade upp deras ”ben” med hälso- och träningsresor i Europa. Samtidigt körde Lina RFF-programmen online med hundratals nya kunder varje kvartal.

Lina har lång erfarenhet inom både hälso- och idrottslivet som coach, utbildare, tränare och instruktör vid olika gym/träningsanläggningar. Hon har hjälpt tiotusentals kvinnor (och några hundratals män) att få otroliga resultat, ändra sin livsstil och Lina älskar verkligen att coach människor till att må sitt bästa. Ibland har det varit stora förändringar och ibland mindre förändringar, MEN förändringar som håller i längden d.v.s. riktiga resultat. Det är just detta vi strävar efter hos oss på våra program och i vår träning. Det ska vara hållbart i längden!

Vem är Lina

Lina älskar att vara ute i naturen, havet och föredrar te framför kaffe. Sång och musik är något annat som ger henne glädje, energi och får henne att le och hon sjunger gärna utanför duschens väggar också hihi...

Får hon en stund över till sig själv läser hon gärna en bok, fotograferar eller löser korsord.

Hon är en positiv och engagerad mamma till två små fantastiska barn (flicka och pojke) och dessutom bonusmamma till två härliga tjejer i skolåldern.

Lina har alltid varit aktiv inom idrottsvärlden och har en bakgrund som badmintonspelare (efter några år på basketplanen och dessförinnan dans).

Redan på högstadiet började Lina vara aktiv som ungdomsledare och har sedan dess haft ett brinnande intresse för att hjälpa andra människor få resultat och må bra.

Grundarna av Riktiga Resultat

Vi som startat Riktiga Resultat heter Alma och Lina och vi är vår målgrupp, dvs kvinna 35+. Båda brinner vi för att hjälpa människor må sitt bästa och få resultat ur ett långsiktigt perspektiv.

Vi träffades via våra döttrar som lekte mycket ihop och vi bor även i samma område. Snabbt fann vi att vi har liknande värderingar, synsätt och ambitioner i livet. Vi är båda positiva, glada och fulla av energi och idéer.

Var kom idéen till RR?

Alma och Lina började prata om vad dem helst av allt ville göra arbetsmässigt i framtiden medan barnen lekte runt på lekplatsen och så såddes fröet till RR.

Vi kom fram till att vi möter många kvinnor 35+ i våra liv (yrkes- och privat) och ett mönster vi ser hos oss själva och dem är att vi ofta sätter oss själva i andra eller tredje hand, om ens det. Vi är så måna om att hjälpa och ta hand om alla andra att vi knappt hinner med oss själva.

Men VI är ju så otroligt VIKTIGA vi med. Sååå dags för förändring...

Vi vill kunna ge kvinnor 35+ (men så klart även yngre också) dem bästa förutsättningarna för att faktiskt kunna sätta sig själv i främsta rummet, prioritera sig själva och sin hälsa.

Alla har vi 15-20 minuter om dagen till oss själva. Istället för att slö surfa på mobilen/plattan eller sitta framför tv:n, så kan vi ta den tiden till att göra något bra för oss själva och vår hälsa. Här vill vi på RR komma in och guida dig i rätt riktning. Vi vet hur otroligt svårt det kan vara att få ihop det där vardagspusslet, hitta tid till egen träning och planera maten osv. Vi vill göra det enkelt för dig.

Nedan känns kanske igen:

”Jag vill träna, MEN har/hittar inte tid!”

Vi vill förenkla livet kring träning (och kost) för dig och allt du behöver är 15-20 minuter! Det vågar vi påstå att alla kan hitta i sin kalender och under sin dag.

Dessutom, kanske det bästa av allt, du kan träna med oss/följa våra program var än du befinner dig någonstans både fysiskt och mentalt. Lätt som en plätt!

Att träna hemifrån eller på resande fot online har så många fördelar:

  • Träna när du vill
  • Träna även om barnen är sjuka, det tar ju bara 15-20min
  • Träna vart du vill; när du åker iväg….så länge du har internetanslutning finns vi där för och med dig
  • Träna ”halvklädd” haha..ingen dresscode ;)
  • Färre ursäkter
  • Du får mer energi till annat när du är klar
  • Du behöver inte ta tiden från träningen till att köra iväg och träna

Ev. nackdelar som vi tycker är positiva:

  • Sällskap och det sociala som man har på gymmet eller annan träning, MEN där kommer Riktiga Resultat in, vi vill så gärna vara med just DIG o hålla dig sällskap i din träning.

  • Du kommer inte hemifrån (lösning: gå ut och promenera innan (uppvärmning) eller efter ditt träningspass (nedvarvning). På så vis får du frisk luft samtidigt).

Ja...det var egentligen så det började den dagen på lekplatsen. Resten gick snabbt… På bara några veckor efter den dagen på lekplatsen var vi i full gång med planering, utveckling och idéer och så blev Riktiga Resultat (RR) till.

Vem är Alma

Alma är en energisk härlig mamma till 3 underbara barn (två döttrar och en son) och en sprallig katt. Alma älskar att resa framförallt till nya ställen och vara ute i naturen. Hon tar gärna med sig familjen och fika och vandrar tillsammans, det är kvalitetstid på riktigt för Alma.

Annars är Alma spontan och älskar utmaningar. Hon är positiv av sig och ser möjligheter där andra kanske ser problem.

Design är något Alma alltid hållit på med. Allt från att designa egna möbler som ung (samt tillverka) till att inreda, göra loggor till sina företag osv, men största projektet hittills har varit att designa och rita deras nuvarande hus och trädgård.

Sport har också alltid varit en del av Almas liv. Hon var gymnast ett tag, men fastnade i tonåren fram till vuxenålder för handbollen, där hon spelade i förstaligan. Idag tränar Alma mestadels hemma (våra program och styrka) och älskar att spela padel och ta en löptur mellan varven. Hon är verkligen frälst i just hemmaträningskonceptet och vill inte “slösa” tid med att åka till aktiviteter. Att träna hemma ger mycket mer tid över till andra intressen och familjen, tycker hon.

Efter att ha arbetat som Flygledare i flera år startade Alma eget företag. Att lära sig något nytt, ha många järn i elden och utvecklas, tycker Alma är spännande och givande och det trivs hon otroligt bra med. En riktig entreprenör ut i fingerspetsarna!

Tillsammans vill vi sprida glädje, hälsa och resultat!

Mitt konto