Korta program

Vi strävar efter att ge dig dem bästa träningarna för ett hälsosamt och hållbart liv i längden.

Våra pass är gjorda av kvinnor för kvinnor.

Här hittar du våra korta program!

Sommarträning

30 dagar. Gäller från 1 juni tom 31 augusti

300kr

Träna när du vill, var du vill!

En ny träning varje dag i 30 dagar! Börja när du vill.

Håll i gång i sommar med vår sommarträning. Med våra korta, roliga och effektiva pass tränar du både kondition, styrka och rörlighet. Passen varierar i längd mellan 8-15min och du kan med lätthet köra dem 2ggr på raken om du vill träna längre tid. De flesta passen är helkroppsprogram med egen kroppsvikt. Alla kan träna med oss i sommar oavsett träningsnivå. Du får totalt 27 träningsvideos, 3 träningsutmaningar, uppvärmning- och stretchvideo.

Vår träning är till för alla. Få in din träning i din vardag i sommar efter dina behov och önskemål. 10 min om dagen har vi alla tid till, eller hur?!

Vi längtar att få träna tillsammans med dig i sommar. Vi ses väl?


Kom igång nu

Hållbar Rygg

10 dagar

70kr

Träningsprogram för en stark, frisk och hållbar rygg utan smärtor. Träningspassen omfattar enkla bra övningar för hela ryggen, bäcken och höft, som alla spelar en viktig roll för din rygghälsa och hållning. Stelhet och smärta i ländryggen går oftast att bli av med genom regelbunden träning av rygg, höfter och bäcken. Ju äldre vi blir ju stelare blir vi och därför blir rörelseträning för leder, rygg och muskler desto viktigare med åldern. Rörligare och starkare höfter kan t.ex. avlasta ländryggsproblem.

Vårt ryggprogram är till för alla som vill stärka sin rygg och öka sin rörlighet där. Oavsett tidigare träningsvana. I en del övningar använder vi oss utav vikter och/eller gummiband.


Kom igång nu
Mitt konto

Logga in

Glömt lösenordet?

Skapa ett konto?