Företag

Er hälsa är vår passion!

Satsa på en frisk och positiv arbetsplats med oss

Med träning och friskvård i ditt företag/på din arbetsplats ökar motivationen och trivseln hos personalen samtidigt som deras hälsa förbättras. Ökad effektivitet och minskad sjukfrånvaro är kända faktum, men även att personalen känner sig viktiga och sedda när det satsas på deras hälsa och välmående är viktiga faktorer för frisknärvaro och glädje. Kom också ihåg att fysisk aktivitet stärker immunförsvaret.

I tider som dessa är det än mer viktigt att vi tar hand om oss själva lite extra. Många jobbar hemifrån och sitter stilla alldeles för mycket på sina oergonomiska ”hemmakontor”. Vi tror på enkelhet, lättillgänglighet och resultat. Vi erbjuder föreläsningar, workshops och skräddarsyr gärna träningsprogram och träningsutmaningar för er personal (10-15min långa). Kortare träningspass gör att fler kan få in dem i sin vardag eller under sin arbetsdag till och med och faktiskt utför dem regelbundet.

Exempel på föreläsningar/workshops:

  • Hälsa Inifrån Ut

  • Resultat eller ursäkt?! (motivation, inspiration)

  • Balans - var är du nånstans?

  • Stress o press ger less

  • Teamwork ger Dreamwork

 

Vi har bred kompetens inom hälsa, friskvård, stress, kost och träning. Tillsammans kan vi komma fram till vilken slags föreläsning/workshop som passar er arbetsplats bäst utifrån era behov och önskemål.

Vi kan skräddarsy både träning, workshops och föreläsningar på plats, men även online om så önskas.

Kontakta oss för mer information och prisförslag.

För en friskare och gladare personal helt enkelt!

Välkomna!

Lina & Alma

Mitt konto