Gemenskap

Ta del av vår gemenskap

Tillsammans är vi starka!

Vi träffas på Facebook i en sluten grupp. Här peppas ni, får inspiration och motiveras av likasinnade och er tränare/coach. Vi delar med oss av erfarenheter, utmaningar och tips samt får ta del av artiklar, recept, träningstips med mera. Vi på Riktiga Resultat finns med i gruppen varje dag för att supporta er och svara på ev. frågor vid behov.

I gruppen träffar du nya träningskompisar och kvinnor som också vill umgås, få/ge stöttning och dela med sig av sina erfarenheter och tips. Förändringar tar tid och att få till nya vanor att just bli vanor och regelbundenhet utan att behöva tänka för mycket kräver en del arbete av oss själva. Det är alltid lättare att göra en kortsiktig förändring, men varför nöja sig där? Du är värd mer än så! Tillsammans är vi starka och det blir roligare när man har någon att göra det ihop med. Att känna gemenskap är en viktig faktor i allt här i livet.

Vi kommer erbjuda kortare föreläsningar och att ”hänga” live online med oss regelbundet. Du kan också köra våra live-träningar med Lina varje månad. Samma goa härliga gemenskap har du givetvis i våra RFF- och BR-grupper där du har separata grupper för dessa program också. Vårt mål är att göra din ”resa” och tid med oss lättare, rolig och inspirerande.

Det är din tur nu och du är värd det bästa!

Ser fram emot att träffa dig i någon av våra grupper.


Våra kunder

de känner sig lättarede hittar balans i livet
träningen är lätt att få tillhar mer ork & energi
de kan mer än de trormaten är god och enkel
de är gladarevardagen blir enklare
de mår bättrede känner sig säkrare
de sover bättre det var enklare än väntat

Nöjda kunder

 • Christin 58 år
  Rolig och jobbig träning som jag fortfarande tränar själva hemma och tänket med maten har jag för alltid fått med mig.
  Christin 58 år
 • Julia 45
  Gör man bara som Lina säger så får man resultat.🙂
  Julia 45
 • Sofia 42
  ”Jag är så glad att jag gjorde detta. Jag kommer i mina kläder igen, känner mig piggare och tränar nu varje morgon 10minuter. Det är så bra! Tack för allt Lina!”
  Sofia 42
 • Maria 39
  ”Jag gjorde det! Trodde aldrig jag skulle få till träningarna men korta roliga pass med stor variation gjorde det faktiskt lätt. Detta kommer jag fortsätta med.”
  Maria 39
 • Karin 47
  ”Tack för pepp och stöd till alla o speciellt dig Lina. Älskar träningen. Så rolig och känns som jag tränar med dig på riktigt. Jag kommer tillbaka!”
  Karin 47
 • Malin 47
  Minus 12 cm totalt, minus 3,4 kg. Bäst av allt är nog att ballongmagen lyst med sin frånvaro alla 17 dagar. Mår så mycket bättre. Tack alla för allt stöd och all inspiration!
  Malin 47
 • Rebecka 38
  Jag är nöjd med denna resa. Minskat 4,7 kg och 21,5 cm i omfång. Ska försöka hålla mig till denna kost mår mycket bättre nu än innan och ingen svullen mage längre. Tack Lina för stöttning och pepp.
  Rebecka 38
 • Carina 46
  Jag kommer i förra sommarens kläder o känner mig snyggare. Vilka resultat alla gör! Tack Lina o ni andra för inspiration. 
  Carina 46
 • Caroline 45
  Jag är såååå nöjd! Tack för de här 17 dagarna och All Lycka till er alla.
  Caroline 45
 • Susann 48
  Nöjd över mina resultat, minus 3 kg på vågen, minus 14 cm totalt. Tack alla för en kanon omgång av stöttning och peppning!! Massa PMA kram till Er alla!!!
  Susann 48
 • Johanna 39
  Minus 20 cm!! (Varav 9 cm i midjan) och minus 6,8 kg på vågen!! Hurra! RFF var bra för att det var lätt att följa, både träning och kost. Peppen i FB-gruppen var också till stor hjälp. Tack Lina och alla andra i gruppen.
  Johanna 39
 • Susanne 47
  Så nöjd -19 cm, - 3,5 kg! Tusen tusen tack för allt stöd och peppning! Nu är det fortsatt träning som gäller och nya utmaningar! Närmaste utmaningen är att äta bra och träna dina underbara pass Lina!
  Susanne 47
 • Annika 51
  Minus 14cm och minus 5kg!! Såååå nöjd för denna kickstart. Nu jäklar ska jag fortsätta köra på! Tack Lina för en lyckad RFF. 
  Annika 51
Mitt konto