BR – Behåll Resultatet

BR Behåll Resultatet

Detta är ett fortsättningsprogram på RFF med syfte att hitta just DIN BALANS i livet med kost och träning samt att bibehålla dina resultat från RFF. Du får lära dig hur du på bästa möjliga sätt kan behålla dina resultat samtidigt som du får full support och pepp på vägen.

Under 21 dagar återinför vi de livsmedel vi tog bort under RFF, hittar optimal väg för dig med antal måltider per dag, mellanmål osv. Allt för att hitta en sund naturlig balans för dig. En plan du känner du kan leva efter livet ut!

Vi ger dig nya enkla verktyg att arbeta med, bl.a. en 7-dagars rotationsplan, lätt & rätt, ny receptbank, nya härliga träningspass m.m.

Hur går detta till?

Bestäm om du vill behålla dina resultat från RFF eller om du vill minska något mer i omfång. Anmäl dig till BR efter din RFF och vi startar alltid några dagar efter avklarad RFF.

Du blir tillagd i vår privata grupp på FB där du får nya manualer och program. Vi hjälper dig välja rätt väg för just dig och dina mål. Varje dag får du support, stöd o tips från oss.

Du får också 15 helt nya härliga träningsvideos samt en del nerskrivna pass att träna. Dessutom får du ta del av minst 2 live-föreläsningar och massa ny inspiration och kunskap kring kost och träning.

Varför BR-programmet?

För du är värd att en gång för alla satsa på dig själv långsiktigt. Mår du bra mår andra bra. Och för att behålla dina fina resultat och goda vanor från RFF. Det är lätt att falla in i gamla mönster och vanor igen om man inte har en plan att följa och stöttning längs vägen. Vi vill hjälpa dig hitta en balans som håller livet ut och göra din förändring till en ny god vana.

Det är alltid lätt att göra en förändring för en kortare tid, men varför nöja sig där?! Resultat eller ursäkt?!Gå med

Våra kunder

Många som gör och har gjort BR under åren upplever också att de:

är gladarevardagen blir enklare
mår så brakänner sig ännu säkrare
sover bättre är lätt att följa
allt blir lättarehittar en bättre balans i livet

Nöjda kunder

 • Christin 58 år
  Rolig och jobbig träning som jag fortfarande tränar själva hemma och tänket med maten har jag för alltid fått med mig.
  Christin 58 år
 • Julia 45
  Gör man bara som Lina säger så får man resultat.🙂
  Julia 45
 • Sofia 42
  ”Jag är så glad att jag gjorde detta. Jag kommer i mina kläder igen, känner mig piggare och tränar nu varje morgon 10minuter. Det är så bra! Tack för allt Lina!”
  Sofia 42
 • Maria 39
  ”Jag gjorde det! Trodde aldrig jag skulle få till träningarna men korta roliga pass med stor variation gjorde det faktiskt lätt. Detta kommer jag fortsätta med.”
  Maria 39
 • Karin 47
  ”Tack för pepp och stöd till alla o speciellt dig Lina. Älskar träningen. Så rolig och känns som jag tränar med dig på riktigt. Jag kommer tillbaka!”
  Karin 47
 • Malin 47
  Minus 12 cm totalt, minus 3,4 kg. Bäst av allt är nog att ballongmagen lyst med sin frånvaro alla 17 dagar. Mår så mycket bättre. Tack alla för allt stöd och all inspiration!
  Malin 47
 • Rebecka 38
  Jag är nöjd med denna resa. Minskat 4,7 kg och 21,5 cm i omfång. Ska försöka hålla mig till denna kost mår mycket bättre nu än innan och ingen svullen mage längre. Tack Lina för stöttning och pepp.
  Rebecka 38
 • Carina 46
  Jag kommer i förra sommarens kläder o känner mig snyggare. Vilka resultat alla gör! Tack Lina o ni andra för inspiration. 
  Carina 46
 • Caroline 45
  Jag är såååå nöjd! Tack för de här 17 dagarna och All Lycka till er alla.
  Caroline 45
 • Susann 48
  Nöjd över mina resultat, minus 3 kg på vågen, minus 14 cm totalt. Tack alla för en kanon omgång av stöttning och peppning!! Massa PMA kram till Er alla!!!
  Susann 48
 • Johanna 39
  Minus 20 cm!! (Varav 9 cm i midjan) och minus 6,8 kg på vågen!! Hurra! RFF var bra för att det var lätt att följa, både träning och kost. Peppen i FB-gruppen var också till stor hjälp. Tack Lina och alla andra i gruppen.
  Johanna 39
 • Susanne 47
  Så nöjd -19 cm, - 3,5 kg! Tusen tusen tack för allt stöd och peppning! Nu är det fortsatt träning som gäller och nya utmaningar! Närmaste utmaningen är att äta bra och träna dina underbara pass Lina!
  Susanne 47
 • Annika 51
  Minus 14cm och minus 5kg!! Såååå nöjd för denna kickstart. Nu jäklar ska jag fortsätta köra på! Tack Lina för en lyckad RFF. 
  Annika 51
Mitt konto

Logga in

Glömt lösenordet?

Skapa ett konto?