BR 21 mars

Här hittar du fortsättningsprogrammet på RFF med nya program att välja mellan, receptbank, nya träningar, rotationsplan, BUK-plan, inköpslista mat, goalsetting m.m.

Kom ihåg att interagera med din
coach i Facebookgruppen –
vi finns här för dig!

Manual

– hur funkar detta?

Vilken plan är bäst för just dig nu när du gjort RFF och är klar med programmet. Läs mer här om din valmöjligheter och hur det kommer fungera i praktiken.

Återinföra livsmedel

Du kanske har saknat vissa livsmedel under RFF och vill återinföra dessa igen i din kost. Då är det viktigt att du gör detta på rätt sätt. Läs genom noga här.

21dgr plan

Detta är planen för dig som vill minska något mer i omfång/storlek efter genomförd RFF. Du är nöjd med dina resultat från RFF, men vill ha lite till helt enkelt.

Rotationsplan

Detta är planen för dig som är nöjd och vill behålla dina fina resultat från RFF. Här handlar det om att hitta en balans i livet med kost, träning och hälsa.

BUK-plan

Detta är en akutplan att ta till när det krisar, dvs när du fallit av banan eller känner dig uppsvälld om magen och kanske inte följt din tänkta plan alls.

Inköpslista

Här hittar du en lista på livsmedel och mat du nu kan äta. Nästintill allt är tillåtet, beroende på vilken plan du väljer att följa så klart.

Goalsetting

Du vet, liksom vi, hur viktigt det är med vårt mindset och våra tankar. Här ska det jobbas på din målbild/din vision. Penna, papper, sax, lim, tidningar kan vara bra att ha till hands.

Mått och Foto

Du behöver fortfarande ha koll på dina mått och foton. Kolla på videon här för att se hur vi vill att du tar dina mått och foton på bästa sätt.

Era Träningar

Här hittar du dina nya träningar. De flesta pass kan du träna tillsammans med Lina, men en del pass finns också nerskrivna till dig. Ha så roligt! Kör hårt!

Receptbank

Här kommer tips på lite fler recept till dig. Kolla gärna genom och inspireras. Våga testa nya maträtter, vem vet, du kanske hittar en ny favorit?!

Mindset övningar

Du ska ni behålla dina resultat (eller få ytterligare resultat), hitta en balans i livet med kost, hälsa och träning. Det gäller att skapa nya vanor. Här finns övningar som hjälper dig till detta. Snälla GÖR DEM!

Alkohol &

Fettförbränning

Här kan du läsa om vilken effekt alkohol har på kroppen och hur du fortfarande kan njuta av det där glaset vin emellanåt utan att förstöra dina fina resultat från RFF och/eller BR.

RFF

Rivstart på
FettFörbränningen


Endast 17 dagar


Ja, Jag vill köra
270kr/mån

Träna regelbundet


Jag är på
RFF

Rivstart på
FettFörbränningen


Endast 17 dagar


Ja, Jag vill köra
270kr/mån

Träna regelbundet


Jag är på
Mitt konto