Tips

Nya tider med och efter Covid-19

Året 2020 var verkligen speciellt på många sätt och vis – en pandemi lamslog inte bara oss utan hela världen. Restriktioner som tajtades till allt eftersom, jobb försvann, folk permitterades eller fick jobba hemifrån. Gym och träningstillfällen ställdes in/stängdes. Våra liv blev mer inskränkta till att bara umgås med familjen eller ett fåtal personer. Med allt detta ökade vårt stillasittande och vår dagliga rörelse och träning minskade, medan behovet av att träna, röra på sig och utomhusvistelse ökade. Med icke-ergonomiska hemmakontor och mer vistelsetid hemma i takt med att våra liv flyttar mer och mer ut på nätet, så är det inte så konstigt att behovet av rörelse för kroppen ökar. Vi människor är skapta för rörelse!

Vi på RR – Riktiga Resultat vill hjälpa oss kvinnor att må vårt bästa. Att klara av vardagssysslorna, ha mer ork och energi att njuta av att leka med våra barn/barnbarn, umgås med vänner och vara nöjda med oss själva och våra kroppar.

Fysisk rörelse är grunden till så mycket. Vid rörelse ökar blodcirkulationen i kroppen, vi stärker våra kroppar och muskler att klara av vardagen bättre, men också vår hjärna är i behov av rörelse. Vi blir gladare, mer positiva, mår mentalt bättre, sover bättre med mera av regelbunden träning. Både träning och kost stärker också vårt immunförsvar och det är viktigare nu än nånsin tidigare.

TRÄNA MED OSS

PRENUMERERA
PÅ TRÄNING


Endast 170kr i månaden eller 5,50kr per dag!!!


ANMÄL DIG HÄR

RFF

RIVSTARTA FETT- FÖRBRÄNNINGEN


ANMÄL DIG HÄR

TRÄNA MED OSS

PRENUMERERA
PÅ TRÄNING


Endast 170kr i månaden eller 5,50kr per dag!!!


ANMÄL DIG HÄR

RFF

RIVSTARTA FETT- FÖRBRÄNNINGEN


ANMÄL DIG HÄR
Mitt konto